Menú
0 Àrea client

L’estiu a Carol Bruguera

A Carol Bruguera ens encanta l’estiu, perquè veniu més relaxats i sense tanta pressa, i us podem explicar les coses amb més calma, i gaudir-vos una mica més.

Ja sabeu que des de fa anys que no tanquem mai per vacances, som un equip prou ampli per anar-nos tornant, per tant, trobareu el mateix servei de sempre també a l’època estival. Alguns dels nostres salons el que fan és modificar el seu horari i n’hi ha alguns que tanquen els dissabtes, aquí podeu veure els horaris actualitzats.

Dit això, comentar que l’estiu és una època ideal per experimentar, com estem més relaxats és més fàcil captar idees i voler provar-les, a continuació us en deixem algunes:

. Tractament de queratina, si no ho has provat, no saps el que et perds, és el remei contra l’encrespament, tan molest a l’estiu. Reforça i segella les cutícules del cabell retornant-li la seva lluentor i flexibilitat naturals.

. Coloració half&half: una coloració de tendència i diferent, on decolorem els cabells per zones. És un tractament molt respectuos amb els cabells i una delimitació per capes grans, amable.

. Coloració natural: el que més ens demanen als nostres salons perquè és una forma de donar vida i lluentor als cabells sense canviar el color del cabell. Per aconseguir-ho fem servir tècniques com les balayage, les babylights, les teasylights i el melting

. Coloració vegana: si encara la coneixes t’encantarà, és efectiva com la coloració de sempre, però els productes no estan testats en animals, ni porten cap component d’origen animal.

A més hi ha un munt de tendències al nostre blog que t’animen a provar: ungles taronja, tall de cabell papallona, les balayage mel, el bob dels 90, etc.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop