slide-home

- ESPECIAL QUERATINA -

UNS CABELLS PERFECTES

slide-home

- Neonhair -

SERVEIS

slide-home

- Neonhair -

SERVEIS

Una cabellera làcia, flexible, sense encrespament i amb vida només és possible, a llarg termini, si es prioritza la salut interna del cabell. Per això, a Carol Bruguera ens ocupem de regenerar els teus cabells i omplir-los de vitalitat gràcies als nostres tractaments de queratina. Escull-ne aquell que millor s’adapti al teu mode de vida i llueix, de la manera més còmoda, uns cabells sans i brillants, amb una caiguda perfecta i un moviment natural.

TRACTAMENT FAST KERATINSENSE FUMS

L’última tendència en tractaments. Un “boom!” de suavitat, lluentor i hidratació, i una manera molt efectiva de controlar l’encrespament i regenerar els cabells. Proporciona un llis ple de salut i moviment d’una manera ràpida, efectiva i còmode. Principals avantatges

COMODITAT I RAPIDESA:


L’aplicació del nou tractament Fast Keratin és còmoda i bastant més ràpida que la dels tractaments de keratina habituals: gaudeix, en un temps rècord, d’un llis sedós i brillant que et durarà entre un mes i mig i dos mesos, depenent del teu tipus de cabell i dels teus hàbits.

L’ÀCID HIALURÒNIC, EL GRAN SECRET DEL TRACTAMENT FAST KERATIN:


L’àcid hialurònic, tradicionalment conegut pels seus beneficis en la pell i les articulacions, és també una font excel·lent de nutrició i hidratació per als cabells. Potencia l’efecte llis de la queratina, rejoveneix el cabell i li aporta una lluentor extrema.

S’HAN ACABAT ELS FUMS:


Encara que són totalment innocus, els vapors que es generen durant un tractament convencional de queratina poden arribar a ser molestos. Amb el nou tractament Fast Keratin oblida’t d’ells.

TRACTAMENT DE KERATINAFÓRMULA MILLORADA

El més exitós i sol·licitat dels nostres tractaments, ara amb la fórmula millorada. La queratina reforça i segella les cutícules del cabell (sovint danyades a causa del sol, la contaminació i l’estil de vida) retornant-li la seva lluentor i flexibilitat naturals. Principals avantatges

UN PRINCIPI ACTIU QUE CUIDA EL TEU CABELL:


El cabell està compost en un 80% de queratina, i aquesta es troba en las seva capa exterior. S’encarrega de la protecció i influeix notablement en l’aspecte del cabell: uns cabells rics en queratina són més brillants i resistents.

UN TRACTAMENT DE LLARGA DURADA:


L’allisat amb queratina pot durar de tres a cinc mesos, en funció del teu estil de vida i dels tractaments que t’hagis fet anteriorment.

APTE PER A TOTS ELS CABELLS:


El tractament de keratina es pot aplicar en tot tipus de cabells (tenyits, decolorats, amb permanent, etc.) i es pot combinar amb altres tractaments o serveis en la mateixa sessió, com per exemple uns reflexes o un bany de color.

Consulta el PREU en el teu saló habitual