slide-home

ALLISAT ORGÀNIC
O QUERATINA?

slide-home
slide-home

Una cabellera làcia, flexible, sense encrespament i amb vida només és possible, a llarg termini, si es prioritza la salut interna del cabell. Per això, a Carol Bruguera ens ocupem de regenerar els teus cabells i omplir-los de vitalitat gràcies als nostres tractaments per a cuidar-los i allisar-los. Escull aquell que millor s’adapti al teu mode de vida i llueix, de la manera més còmoda, uns cabells sans i brillants, amb una caiguda perfecta i un moviment natural.

TRACTAMENT DE QUERATINAFÓRMULA MILLORADA

El més exitós i sol·licitat dels nostres tractaments, ara amb la fórmula millorada. La queratina reforça i segella les cutícules del cabell (sovint danyades a causa del sol, la contaminació i l’estil de vida) retornant-li la seva lluentor i flexibilitat naturals.

Principals avantatges

EN QUÈ CONSISTEIX LA QUERATINA?

Consisteix a aplicar, entre altres components, queratina hidrolitzada als cabells que es segella mitjançant calor, generalment amb una planxa. El cabell està compost en un 80% de queratina, i aquesta es troba a la seva capa exterior. La seva funció és protegir els cabells i influeix notablement en l’aspecte dels cabells.

QUÈ ACONSEGUEIXES AMB AQUEST TRACTAMENT?

Atorga als cabells un efecte lliure d’encrespament i brillant. Perfecte per mantenir uns cabells disciplinats.

QUI ES POT FER AQUEST TRACTAMENT?


Fent un diagnòstic previ, es pot aplicar a qualsevol tipus de cabells: foscos, tenyits, decolorats. Es pot combinar amb altres tractaments o serveis en la mateixa sessió, com per exemple uns reflexos o un bany de color.

QUINA ÉS LA SEVA DURACIÓ?

Dura de 3 a 5 mesos.

PREU

124.95€
amb producte de manteniment inclòs

ALLISAT ORGÀNICSUPERNATURAL

Un llis brillant, sedós i amb moviment també és possible només amb productes més naturals i vegetals! I la tècnica adequada, per descomptat. És un tractament respectuós amb el medi ambient.
El nostre nou servei d’allisat orgànic et garanteix un llis natural, amb volum i ple de vida!


Principals avantatges

EN QUÈ CONSISTEIX L’ALLISAT ORGÀNIC?

Es tracta en aplicar ingredients orgànics i vegetals als cabells i segellar-los amb calor, normalment una planxa.

QUÈ ACONSEGUEIXES AMB AQUEST TRACTAMENT?

L’allisat orgànic és ideal si busques un allisat natural, amb volum i que nodreixi els cabells. S’obtenen uns cabells brillants i sense encrespament. És un tractament que no necessita planxa, només assecar-se amb aire, ja que en ser termoactiu, s’activa amb la calor.

QUI ES POT FER AQUEST TRACTAMENT?

Aquest és un tractament apte per tot tipus de cabells i es pot realitzar de dues a tres vegades a l’any.

QUINA ÉS LA SEVA DURACIÓ?

La duració de l’allisat orgànic és de 3 a 6 mesos.

PREU

199€ (preu de promoció 250€)
amb producte de manteniment inclòs