Menú
0 Àrea client

CB Kids

Els nens sempre han estat per a nosaltres una prioritat i, fins i tot, una font d’inspiració, perquè desborden energia, atreviment i creativitat. Per això, tant si venen a tallar-se els cabells com si només us estan acompanyant, en tots els nostres salons vetllarem perquè passin un moment agradable i divertit. I això també farà, inevitablement, que la vostra experiència sigui encara millor.

Tant als nostres salons com a casa, els més petits estaran distrets i contents gràcies a les nostres diferents propostes:

1- Làmina “Llaminer Style”, nivell PRO

Descarregar

2- Làmina “Llaminer Style”, nivell EXPERT

Descarregar

3- Làmina “Fruites Extrem”, nivell PRO

Descarregar

4- Làmina “Fruites Extrem” nivell EXPERT

Descarregar

5- Làmina “Primavera Look”, nivell PRO

Descarregar

6- Làmina “Primavera Look”, nivell EXPERT

Descarregar

7- Làmina lliure “Creatiu Power”

Descarregar

QUADERN 1

Ajuda la Bet a ser perruquera. És una mica despistada i no recorda quin color de tint vol cada clienta o ha de trobar en una sopa de lletres les sis eines de perruqueria que li falten o necessita que li dibuixis un nou pentinat... Descarrega’t els nostres quaderns de jocs i diverteix-te fent dibuixos, endevinalles, mots encreuats i un munt d’activitats.

Descarregar

QUADERN 2

Un client molt i molt especial està a punt d’arribar als nostres salons. Ajuda a adornar la perruqueria amb els teus dibuixos i dissenya la roba del perruquer per atendre’l. Supera totes les proves i descobreix la identitat del client, a qui li agrada molt el Nadal. Descarrega’t els nostres quaderns de jocs i diverteix-te fent dibuixos, endevinalles, mots encreuats i un munt d’activitats.

Descarregar

QUADERN 3

Aquesta vegada va de pirates. Endevina el nom del nostre capità, busca els peixos idèntics, ajuda la sirena a arribar fins al seu mirall, troba els objectes de la perruqueria que s’han perdut al fons marí... Descarrega’t els nostres quaderns de jocs i diverteix-te fent dibuixos, endevinalles, mots encreuats i un munt d’activitats.

Descarregar

QUADERN 4

Els animals de la selva són molt presumits i també volen anar a la perruqueria. Els hauràs d’ajudar a posar-se guapos. Ensenya’ls el camí per arribar al saló, pinta’ls perquè quedin ben guapos, troba els estris d’estilista que han amagat... Descarrega’t els nostres quaderns de jocs i diverteix-te fent dibuixos, endevinalles, mots encreuats i un munt d’activitats.

Descarregar

QUADERN 5

Descarrega’t els nostres quaderns de jocs i diverteix-te fent dibuixos, endevinalles, mots encreuats i un munt d’activitats.

Descarregar

QUADERN 6

Descarrega’t els nostres quaderns de jocs i diverteix-te fent dibuixos, endevinalles, mots encreuats i un munt d’activitats. En aquesta edició, un enemic molt contagiós vol entrar a la perruqueria, però el nostre equip el mantindrà a ratlla!

Descarregar

MINITATUS

La propera vegada que vinguis al saló, no t’oblidis de demanar els nostres minitatus. Són divertits tatuatges inspirats en el món dels extraterrestres però amb algun toc de l’ofici de perruquer. També n'hi ha del món dels pirates i de la jungla.

CB PAINT

T’agrada jugar amb l’ordinador? Passa-t’ho bé acolorint els perruquers més ben armats, les clientes amb més cabellera, les cadires reclinables d’última generació o els models amb més tatuatges als braços. Un cop hagis pintat el dibuix, el podràs imprimir o enviar a un amic. També el podràs compartir a les xarxes.

Juga
Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop