color

- Color Natural -

SERVEIS

color
color
Com podria donar vida i lluentor al meu cabell sense canviar el seu color natural? Què són els reflexos babylight i la tècnica balayage? Jo el que vull és lluir un cabellera brillant i espectacular i, alhora, d'aspecte súper natural. O bé... m'atreveixo amb un color fantasia?
Canviar el color natural del teu cabell. Segurament això és el primer que se't passa pel cap quan sents parlar de fer color en perruqueria. Però creu-nos: hi ha moltes més possibilitats de les que imagines! Algunes són súper atrevides i originals. Altres respecten el teu color natural i només serveixen per aportar diferents matisos segons la tonalitat i la tècnica.

Les tècniques de coloració natural de tendència són el balayage, les babylights, les teasylights i el novedós melting. Amb el balayage o les babylights, crearem un cabell com aclarit naturalment pel sol, amb tons lleugerament més suaus en les puntes. En la mateixa línia van les metxes teasylights, que aportaran petits reflexos de llum repartits per tot el cabell, i el melting, en el qual diferents tons d'un mateix color es barregen de tal forma que és impossible saber on comença l'un i acaba l'altre. I si vols simplement aportar lluentor al teu to natural, sempre pots fer-te un bany brillant!

Si prefereixes un canvi realment agosarat, pots optar per un dels colors fantasia de la nostra carta, tots súper vius i enlluernadors (trobaràs més informació sobre aquest servei a l'apartat color explosion), o bé fer un salt al passat i atrevir-te amb unes chunky, metxes amples d'arrel a punta i símbol inequívoc de la moda dels noranta.

Vine a qualsevol dels nostres salons: et farem un diagnòstic gratuït i un pressupost personalitzat!