Iconic – 2021

Els sents? T’han enlluernat? Els flaixos de les càmeres es dirigeixen a tu. Cap als contrasts de color del teu nou look. Perquè als carrers també es marca estil. Trepitjant fort les llambordes, desfilen quantitat d’icones de moda.

Així arriba “Iconic”, la nostra nova col·lecció de tardor, que eleva els carrers al rang de passarel·les. I ho fa amb un toc modern però mantenint la naturalitat del dia a dia. Aquesta col·lecció segueix la tendència actual de decoloració per zones, tot un boom. Però proposa una decoloració molt respectuosa amb els cabells i una delimitació per capes grans, amable. I ho aconsegueix amb la tècnica half & half amb variacions de tonalitats en diferents zones.

Fotografiats per la destacada fotògrafa Xenia Lau, els looks d’aquesta col·lecció potencien la singularitat de cada persona sense caure en talls bruscs ni massa geomètrics, sinó que acompanyen les faccions de forma orgànica, amable. Ideal per un estil tan atrevit com el d’una icona de moda, però molt portable.