Menú
0 Àrea client

Busquem perruquers

Any a any seguim creixent, i per això necessitem més professionals per incorporar-se als nostres salons.

Si ets un professional de la perruqueria que busca un canvi o coneixes algú que hi pugui estar interessat, t’expliquem els principals mites de la perruqueria que a poc a poc hem anat trencant i que fan que el nostre equip tingui unes condicions de feina superiors a les del sector.

. Sous baixos, a Carol Bruguera el sou d’una ajudant de perruqueria està per sobre dels 1.000€ en nòmina. Imagina’t la resta de l’equip.
. Moltes hores de feina, el conveni de perruqueries marca un total de 1755 h anuals, que són menys hores que les que marquen els convenis d’administratius, dependents de roba, monitors de club esportiu, revisors de la ITV, per comentar només alguns exemples concrets.
. Poc temps lliure, a la nostra empresa la conciliació de la vida laboral i la vida familiar és una prioritat, per exemple hi ha torns que comencen a dos quarts de 10 del matí. A més, els nostres horaris són intensius, així que podràs concentrar la teva jornada laboral.
. Poques vacances, tenim un sistema de gestió dels nostres equips que permet combinar les vacances com vulguis.
. Feina monòtona i avorrida, tenim diferents equips creatius perquè tothom pugui treure l’artista que porta a dins.
. Qui no serveix per estudiar fa de perruquer@. El nostre equip viatja per formar-se i realitza un mínim de 6 formacions anuals de primer nivell.

En aquesta pàgina pots veure les ofertes actuals i si no són de la teva zona, però t’interessa treballar amb nosaltres, deixa’ns un missatge amb el cv.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop