Els talls de la pròxima tardor

talls-tardor_7
talls-tardor_6
talls-tardor_5
talls-tardor_3
talls-tardor_2
talls-tardor_1

A poc a poc anirem dient adeu a l’estiu, nosaltres ja en tenim ganes, perquè tenim moltes ganes d’explicar-te totes les novetats per aquesta tardor 😉

Talls rectes més sencers

Aquesta tardor apostarem per talls més rectes, els escalats han estat els reis en temporades anteriors i com tot, les modes són cícliques!
Dominaran les melenes més rectes, tot i que amb les puntes descarregades per tal d’aportar cert moviment. Són talls molt versàtils i de baix manteniment a casa, per tant, ideals per a tothom.

Mullet reconvertit

Aquest any ha estat el tall estrella, però ara s’allarga del frontal per aportar una mica més de pes i acostar-se a l’altre gran clàssic pels cabells arrissats o ondulats, el shag.

Melenes midi

La típica mitja melena just per sobre de l’espatlla es reinventa amb una versió amb serrell, que li aporta un toc informal i més adaptable a la personalitat de cadascú.

Bobs a l’extrem

Que volem dir amb això? Doncs que el clàssic dels clàssics es reinventa anant a buscar mides molt més curtes del que estem acostumats, per sobre de la mandíbula.

Pixie

Els curts segueixen sent tendència, però perquè estiguis més a la moda que mai escull un color que t’agradi i llueix-lo de manera global.

Melenes

Sabem que els cabells XXL tenen les seves adeptes, i per això no ens n’oblidem! Per aquesta temporada el que proposem són talls més rectes sense capes. Però perquè no combinar-les amb un serrell llarg? Pràctic de pentinar i a la vegada ens estilitzarà les faccions, és apte per totes les formes de cara.

I tu per quin et decantes? Si encara no ho tens clar, vine a qualsevol dels nostres salons i t’assessorarem de forma personalitzada!

Leave a comment