desmuntem-mites
desmuntem-mites
desmuntem-mites

Donem valor a la nostra feina

A Carol Bruguera estem canviant les coses, treballem cada dia per donar valor a la nostra feina, sabem que aquest canvi d'actitud ha de néixer des dels mateixos professionals de perruqueria i per fer-ho hem començat per desmuntar els vells mites del nostre ofici.
Mite 1 — La perruqueria està molt mal pagada

A Carol Bruguera el sou d'una ajudant de perruqueria està per sobre dels 1.000€ en nòmina. Imagina't la resta de l'equip.

Mite 2 — Es fan més hores que un rellotge

El conveni de perruqueries marca un total de 1755 h anuals, que són menys hores que les que marquen els convenis d'administratius, dependents de roba, monitors de club esportiu, revisors de la ITV, per comentar només alguns exemples concrets. Per tant, les perruqueres fan menys hores que la gran majoria de sectors.

Mite 3 — Es té molt poc temps lliure

Els nostres perruquers poden passar més hores fent allò que més els agrada: la família, hobbies, esport... A Carol Bruguera la conciliació de la vida laboral i la vida familiar és una prioritat, per exemple hi ha torns que comencen a dos quarts de 10 del matí. A més, els nostres horaris són intensius, així que podràs concentrar la teva jornada laboral.

Mite 4 — Es fan poques vacances

A Carol Bruguera hem desenvolupat un sistema de gestió dels nostres equips que  permet combinar les vacances com vulguis. Vols fer més dies de vacances? Mentre es realitzin les hores anuals que pertoca, inclús disfrutar-ne moltes més. 

Mite 5 — És una feina monòtona i avorrida

Res més lluny de la realitat. A Carol Bruguera som uns apassionats de la perruqueria i cada dia és un món. Som inquiets, actius i no parem de crear pentinats, fer noves col·leccions, sessions fotogràfiques, espectacles de perruqueria, video-consells, esdeveniments... Tenim diferents equips creatius perquè tothom pugui treure l'artista que porta a dins.

Mite 6 — Qui no serveix per estudiar fa de perruquer@

Aquesta és de les bones! Per fer de perruquer@ calen unes habilitats específiques que no tothom té ni de tros, a més per ser un@ bon@ perruquer@ cal formar-se bé, estudiar i aprendre de forma constant i permanent. És un ofici viu que evoluciona constantment i que ens obliga a estar sempre a l'última. A Carol Bruguera viatjaràs per formar-te i realitzaràs un mínim de 6 formacions anuals de primer nivell.

Si ets perruquer@ i t'agrada aquesta feina a Carol Bruguera et volem conèixer perquè, no ho dubtis, tenim una proposta molt interessant per oferir-te. Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.Nom (obligatori)

Email (obligatori)

Telèfon

Adjuntar CV (opcional)

El vostre missatge

Accepto la política de privacitat

Ofertes actuals per localitats

A continuació et deixem amb algunes ofertes específiques per diferents salons.

Per altra banda, constantment estem buscant professionals de diferents perfils i edats, de manera que si no hi trobes una oferta dins de la teva població o creus que no s'adapta al teu perfil i característiques, si us plau omple igualment el formulari genèric de la columna del costat i estarem encantats d'avisar-te quan tinguem una oferta que d'adapti a tu.

BUSQUEM PERRUQUER/A OFICIAL DE 1A

Sol·licitar Entrevista

BUSQUEM PERRUQUER/A OFICIAL DE 1A

Sol·licitar Entrevista

BUSQUEM PERRUQUER/A OFICIAL DE 2A

Sol·licitar Entrevista

BUSQUEM PERRQUER/A OFICIAL DE PRIMERA

Sol·licitar Entrevista

BUSQUEM PERRUQUER/A OFICIAL DE PRIMERA

Sol·licitar Entrevista