Menú
0 Àrea client

Xampú en sec, si o no?

El xampú en sec és una de les últimes novetats en perruqueria, la manera d’utilitzar-lo és molt fàcil ja que es tracta d’un aerosol que s’aplica com si fos una laca. No es necessita aigua i s’utilitza directament sobre el cabell sec.

Com a recomanacions d’us us el primer de tot és barrejar bé el producte i aplicar-lo sobre el cabell a una distància d’uns 30 cm ja que és un esprai. Deixem actuar uns minuts i seguidament el raspallem. Amb aquest tipus de xampú aconseguim el resultat d’un cabell d’aspecte net, amb més volum i brillo.

La clau d’aquest xampú és que té un component que absorbeix el greix del cabell i amb això aconsegueix que ens duri net un temps extra, per això va perfecte per algun dia que ens sorgeixi algun imprevist o que no tinguem temps de rentar-nos i assecar-nos el cabell.

És ideal per aquelles persones que tinguin les arrels del cabell greixoses però les puntes seques o per la zona del serrell. També heu de saber que el podem fer servir les vegades que vulguem, però que no substitueix a un rentat de cabell normal, només recomanem utilitzar-lo en situacions concretes en les que ho necessitem.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop