Menú
0 Àrea client

Carol Bruguera al Tot és possible de Rac1

La setmana passada vàrem visitar el programa radiofònic el Tot és possible de Rac1 com ja és tradició per aquestes dates.

En primer lloc vàrem parlar dels recollits que es porten aquest any per festes, un tema que interessa molt aquesta època de l’any. Per aquesta temporada destaquem els recollits tipus anys setanta com les ondes d’aigua i els recollits orgànics, esponjosos i suaus. També el monyos de ballarina, però per donar-los un toc més festiu els apliquem l’efecte mullat. Els motius florals també són una de les tendències més punteres aquest any, aquests es visualitzen amb corones i clips, i recorden molt a dives com la Lana del Rey.

L’any que ve veurem molta varietat en talls de cabells per dones, però amb un denominador comú: l’harmonia i el contrast. I altre cop els serrells seran un must amb totes les seves formes, fins i tot com a postís.

Pel que fa a tendències de color pel cabell, el 2015 veurem els vermells freds o els roses molt pastel, combinats amb els coures que generen un bonic efecte de tornassol, bicolors o tricolors.
La última tendència en coloració són les metxes babylights, un tipus de metxa molt fina que es fa des de l’arrel amb un color dos tonalitats menor que la base del cabell, per aconseguir punts de llum a la cabellera i moviment. L’efecte d’aquestes metxes és molt natural, de fet es denominen babylights perquè s’inspiren amb els diferents tons que tenen els nens petits, molt similar al que podem aconseguir a l’estiu amb l’ajuda del sol.

Les tendències en tall per homes serien el famós tupé, però lo més nou són els cabells llargs, estil anys vuitanta i noranta, llargs fins darrera l’orella i rectes. Les barbes i els bigotis segueixen a tope, però creiem que encara no s’han explotat prou i que encara tenen molt recorregut. Avui en dia ja estem veient que les perruqueries es transformen en barbaries i que cada cop es demana més l’afaitat amb navalla.

Es presenta interessant l’any oi?

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop