Menú
0 Àrea client

Vesteix-te el cabell per cap d’any!

Per finalitzar l’any, volem fer-vos diferents propostes perquè vestiu el cabell de festa per la nit de cap d’any, aprofitant que aquesta temporada els accessoris pel cabell estan molt de moda, tant en cabells llargs com en cabells curts. Els accessoris us poden servir per donar personalitat al vostre look i aconseguir diferents estils amb un mateix tallat de cabell.

La primera proposta seria una diadema, que pot potenciar l’estil hippy si les escolliu de cuir, de trenes o plomes. Però per la nit de cap d’any i per qualsevol nit, us proposaríem una diadema amb aplicacions daurades o platejades i fins i tot amb flors. És un accessori que queda bé tant amb el cabell llis com ondulat, però sempre llarg i amb ratlla al mig. Aquesta temporada també s’han vist molt les diademes d’estil punk, vermelles o negres amb punxes daurades o platejades, que queden molt bé amb recollits polits i alts, amb cabells curts i desiguals i amb melenes amb serrell.

La última proposta serien els tocats que poden anar enganxats amb clips o amb una diadema invisible. En quant a forma destacaríem els tocats amb flors amb forma de mitja lluna al voltant d’un monyo de ballarina o els mini barrets de tul o les plomes de colors.

I ja només ens queda desitjar-vos una bona entrada d’any!

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop