Menú
0 Àrea client

Participem al Tot és possible de Rac1

Com a col.laboradors del Tot és possible de Rac1, el passat divendres dia 27 de desembre vàrem participar en el programa per parlar de tendències pel cap d’any.

En primer lloc vàrem destacar els recollits romàntics i amb trenes desfetes, ideals per una nit màgica, però també els recollits amb molt volum a la part superior, tipus la cantant Adele.

També vàrem tenir temps de parlar del maquillatge de nit, on vàrem proposar tons terracota per la parpella, cremes il.luminadores per potenciar els pòmuls i eyeliner ample i negre per definir els ulls. Els llavis també prenen importància en el maquillatge de nit i la nostra proposta és apostar per un llavis molt sensuals, escollint tons vermellosos i violetes. Per completar el look les pestanyes postisses són ideals, ja que una de les principals tendències en maquillatge són les pestanyes llargues.

Pel que fa a les ungles vàrem apostar pel Shellac, un vernís que dura 15 dies. Però també vàrem destacar les manicures amb dibuixos o les ungles tridimensionals amb perletes, brillants o lluentons. Pel que fa els colors, el negre seria el color que vàrem escollir per aquesta nit tant màgica.

Per últim vàrem parlar de noves tendències pel 2014 com les Splash lights (consisteix en una franja horitzontal de color més clar que recorre tota la cabellera d’orella a orella i que reprodueix l’efecte de la llum sobre el cabell) i el color Blur, un nou efecte de brillo pel cabell.
Pels homes el cabell llarg va agafant cada cop més força i les barbes seguiran molt vigents aquest any.

 

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop