Menú
0 Àrea client

Tractament de queratina: comença l’any amb uns cabells perfectes

Seguint el refrany que diu Any nou, vida nova, nosaltres et proposem Any nou, cabells nous 😉 I et preguntaràs com? Doncs amb els nostres tractaments de queratina, perquè per lluir una cabellera làcia, flexible, sense encrespament i amb vida, només és possible, si es prioritza la salut interna del cabell.

Els nostres salons realitzem dos tipus de tractaments de queratina, pots escollir el que millor s’adapti a les teves necessitats:

. Tractament Fast Keratin: una forma de revitalitzar els teus cabells molt còmoda (sense fums), ràpida, i més econòmica. Consisteix a aplicar àcid hialurònic als cabells perquè és una excel·lent font de nutrició i hidratació per als cabells. Proporciona un llis ple de salut i moviment.

. Tractament de Keratina: l’estrella d’aquest tipus de tractaments perquè la queratina reforça i segella les cutícules del cabell (sovint danyades a causa del sol, la contaminació i l’estil de vida) retornant-li la seva lluentor i flexibilitat naturals. És apte per tota mena de cabells i pot durar de tres a cinc mesos, en funció del teu estil de vida i dels tractaments que t’hagis fet anteriorment.

T’animes a començar l’any amb uns cabells nous? 😉

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop