Menú
0 Àrea client

Tot el que cal saber a l’hora de rentar-se el cap

Un bon dia per als cabells comença a la dutxa. Així ho diuen a la revista Teen Vogue, que s’han adreçat a diversos professionals per fer una llista dels errors més freqüents a l’hora de rentar-se el cap. Aquestes són les pràctiques errònies que han trobat i les formes de corregir-les:

. Rentar-se els cabells massa sovint. Amb tres cops a la setmana n’hi ha prou per a la majoria de casos. I és que com més ens rentem els cabells, més greix produeixen.
. Rentar-se els cabells amb aigua molt calenta. És millor fer-ho amb aigua més fresca. Així no queden secs i es bloqueja la humitat.
. Fregar el cuir cabellut. No és recomanable fregar amb massa duresa el cuir cabellut, on comença la salut dels cabells. I amb dues passades suaus, n’hi ha prou.
. Equivocar-se de xampú. Segons el tipus de cabells, convé un producte diferent, igual que passa amb la pell. Si els cabells són grassos, res de xampú hidratant, que sí que anirà bé pels cabells secs o gruixuts. I per als fins, és recomanable un producte suau.
. Fer via amb el condicionador. A diferència del xampú, no es tracta d’aplicar-lo i esbandir-se’l. S’ha de fer de la meitat cap avall i vigilar de no posar-lo sempre a l’arrel. Encara amb el producte, passar una pinta de pues amples pels cabells. Es poden embolicar els cabells amb una tovallola durant 5 o 7 minuts abans d’esbandir-lo.
. Castigar els cabells després de la dutxa. Després del rentat convé assecar-los i posar-hi algun protector, sobretot si ens hi passarem alguna eina com la planxa.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop