Menú
0 Àrea client

Estrenem nova web!

La vida és renovar-se o morir i nosaltres sempre hem triat la primera opció. També a nivell online perquè en aquest mitjà de comunicació tot avança de forma molt ràpida.

El passat mes de desembre estrenàvem el canal de Instagram, una fototeca de pentinats dels nostres clients que hem creat perquè us serveixi d’inspiració a l’hora d’escollir els vostres pròxims looks.

I per començar l’any amb força estrenem nova web! En aquest espai a més de trobar tots els nostres salons, les col.leccions, els espectacles i el blog, a partir d’ara també podreu trobar tots els serveis que oferim i comprar còmodament des de casa tots els packs regal que hem dissenyat especialment per vosaltres. A més també hi podreu trobar els vídeo consells que ha preparat els nostres professionals per fer-vos els millors recollits, arreglar-vos la barba o maquillar-vos per una festa des de casa i de forma molt intuïtiva.

Destacar també que la nova web és totalment adaptable a qualsevol dispositiu, així que la podreu fer servir des de l’ordenador però també des de smartphones o tablets.

Esperem que la gaudiu!

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop