Tornada a l’escola amb molt d’estil

tendencies nens_1
tendencies nens_2
tendencies nens_3
tendencies nens_4
tendencies nens_6

L’estiu es va acabant, ahir els infants tornaven a l’escola, i pels nostres salons ja han passat molts petit@s per renovar el pentinat o arreglar-lo després de l’estiu.
Durant aquestes visites molts pares i mares ens han demanat quins són els estils que es portaran de cara l’hivern, avui us els resumim aquí mateix:

NENS

La tendència principal és continuista i són els talls curts, que consisteixen a degradar els laterals i la part del darrere amb diferents nivells de rapat, deixant la part superior més llarga i molt texturitzada, perquè sigui fàcil de pentinar.

NENES

Les principals tendències per les més petites de la casa van a la par amb els pentinats més demandats per les fèmines de major edat, i són les melenes tipus midi, aquestes permeten recollir els cabells quan vulguem. De cara a la nova temporada també venen els talls bob, que són mitges melenes amb la part de darrere més curta.
Aquests dos tipus de talls els podem combinar també amb un serrell pentinat endavant i ben desfilat o un serrell inclinat amb ratlla al costat.

Deja un comentario