Consells per recuperar els cabells després de l’estiu

Per recuperar els cabells de l’estiu l’ideal és venir als salons a fer un tractament reconstructor, que consisteix a reparar la fibra capil·lar internament i segellar la cutícula perquè quedi un cabell hidratat, nodrit, suau i brillant. En els salons en trobarem de vàries marques, però la finalitat és la mateixa en tots.
Són tractaments que contenen sobretot components hidratants i reparadors com l’àcid hialurònic, la fitoqueratina, proteïnes… Segons l’estat del cabell és recomanable fer-ne més d’un.
I, com a manteniment per casa, és recomanable fer servir els mateixos productes de manteniment del tractament fet al saló, que normalment consten de xampú i mascareta amb un ph àcid, el qual ens ajudarà a tancar la cutícula del cabell.

Una altre opció per recuperar el cabell és aplicar la mascareta entre un i dos cops per setmana amb el cabell eixut. És a dir, apliquem la mascareta amb el cabell eixut abans de rentar, la deixem actuar entre 10-20 minuts, d’aquesta manera els principis actius del producte no queden gens diluïts amb aigua. Un cop ha passat el temps d’exposició, el rentem amb el xampú corresponent i hi apliquem acondicionador per obtenir un cabell suau.

Deja un comentario