Menú
0 Àrea client

Temps de celebracions

Arriba la temporada de casaments, comunions i batejos. Ja tens clar què et faràs als cabells? I el maquillatge? Saps quines són les tendències en manicura i pedicura?

Un cop hagis escollit el look complert vine’ns a veure i buscarem el pentinat i maquillatge que millor s’hi adapti, cercant la senzillesa i naturalitat pels esdeveniments de dia i la sofisticació pels de nit.

És important saber donar el protagonisme que cal al pentinat, maquillatge o vestuari, tenint en compte que si el vestuari és espectacular el maquillatge ha de ser senzill, i si el vestuari és senzill cal donar més força al pentinat i al maquillatge.

Si t’encanten els recollits, les tendències en trenes, cordons, nusos, monyos baixos o semirecollits són una opció perfecte. I si ets més de melenes marcarem una mica de forma per donar moviment, o buscarem la naturalitat i l‘elegància d’una melena midi. A més, tingues en compte que els complements pels cabells també són tendència. I per a les més atrevides, una bona opció són els platins acompanyats d’un pixie.

Pel què fa al maquillatge la tendència són els maquillatges nude o d’estiu, ben frescos i donant protagonisme a la mirada. I per les mans i els peus els tons naturals o bé els més estiuencs com roses, ataronjats, blaus i liles.

Vine, que t’esperem! 😉

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop