Menú
0 Àrea client

Darkqueens, el hair show 2017

Ahir 12 de juny va tenir lloc l’estrena única de Darkqueens, l’últim hair show de Carol Bruguera que es va celebrar per primera vegada al Mercat de les flors de Barcelona, un espai únic i molt singular. Per primer cop amb un aforament limitat de 498 espectadors, selecció privilegiada de professionals del sector de la imatge i la perruqueria d’arreu de Catalunya que van poder viure l’espectacle, organitzat com sempre per encàrrec de Revlon professional.

Com en l’edició anterior l’espectacle va anar a càrrec de la reconeguda companyia de dansa Thomas Noone, que un cop més va fusionar la perruqueria amb la dansa en un xou elegant i contemporani, amb una posada en escena molt cuidada i elaborada. Un total d’onze ballarins omplien l’escenari per narrar a través de la dansa un argument de caire fantàstic on tres reines poderoses i les seves princeses, totes elles criatures com d’altre món, s’enfrontaven i mesuraven les seves forces en una dansa tribal. Alhora dotze perruquers de Carol Bruguera i dues maquilladores de Bodymims restaven dalt l’escenari pentinant, retocant i fent evolucionar els pentinats dels 11 ballarins en directe.

L’espai es va omplir de recollits sofisticats, trenats transgressors i pentinats que mutaven i evolucionaven, els assistents que ho van voler van poden contemplar i palpar els treballs de perruqueria natural de primera mà i amb molt detall, tan abans com després de l’espectacle, en una zona habilitada especialment.

De nou aposta arriscada, però estem molt contents de com va anar. Esperem que el públic s’ho passés tan bé com nosaltres i es quedés amb ganes de més, seria el símptoma més inequívoc que una obra ha agradat, i en part creiem que va ser així, ja que va fer falta avisar per microfonia que l’espectacle ja s’havia acabat perquè els assistents s’aixequessin dels seus seients, no estàvem preparats per un bis 😉

Al llarg d’aquesta setmana anirem publicant més imatges a la nostra web i a les xarxes socials.

Moltíssimes gràcies a tothom!

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop