Menú
0 Àrea client

Talls que afavoreixen

Hi ha determinats talls de cabell que ens afavoreixen més que d’altres depenent de la forma de la nostra cara, i a l’hora de decidir-nos per o un altre és interessant tenir-ho en compte. Les tendències actuals són moltes però certs pentinats ens afavoriran més o menys depenent de si el nostre rostre és ovalat, allargat, rodó o quadrat.

Per a un rostre rodó, per exemple, podem optar per una melena llarga, amb capes per sota de les espatlles i ratlla preferiblement al centre, ja que les capes llargues juntament amb la ratlla central allarguen visualment l’oval facial.

Si la nostra cara és ovalada, un long bob ondulat pot ser una bona opció, ja que el cabell ondulat aporta volum als laterals de la cara i el llarg per sota de la barbeta és més femení que el bob curt convencional. També afavoreix aquest tipus de rostres una melena per sota de les espatlles, amb més capes baixes que l’alçada de la barbeta i volum a la part inferior.

Per un rostre allargat segur que encertarem si escollim el serrell llarg, desfilat i sense polir. El motiu? Qualsevol serrell retalla visualment la llargada d’aquest tipus de cares i a més, l’efecte despentinat sempre rejoveneix.

I finalment, si el contorn del nostre rostre és més aviat quadrat ens afavoriran les llargades per sota de les espatlles, ja que estrenyen visualment la cara, i les ondes baixes, que suavitzaran els angles de la zona de la barbeta.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop