Menú
0 Àrea client

Com millorar la nutrició del cabell?

Sempre que parlem de nutrició del cabell ens referim a tractar la fibra capil·lar per lluir uns cabells sans i brillants.

És un tema que sempre hem de tenir en compte si volem lluir un cabell maco, però ara que deixem l’estiu més, ja que hem tingut el cabell exposat a canvis externs (sol, mar, piscines, etc.) i segurament a assecats, colors i eines tèrmiques com tenalles i planxes.

Per millorar l’aspecte del cabell recomanem seguir utilitzant xampús, condicionadors i protectors tèrmics com a ritual del dia a dia, però també incorporar un cop a la setmana o cada 15 dies una mascareta que aporti nutrició i hidrati el cabell.

Si ens apliquem la mascareta a casa la posarem després de rentar els cabells amb el xampú adequat, traient l’excés d’aigua i aplicant la mascareta a quatre dits d’arrels per no posar producte on no fa falta. La deixarem actuar de 5 a 30 minuts i l’esclarirem bé.

En cas de que els nostres cabells necessitin un tractament de nutrició més intens, us aconsellem passar-vos per qualsevol dels nostres salons i us aconsellarem dels diferents tipus de tractaments nutritius que oferim.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop