Menú
0 Àrea client

Revolucionem els tractaments de keratina

Si ets fan dels cabells sense encrespaments i amb molta vida, saltaràs d’alegria amb els dos nous serveis de keratina que presentem aquesta setmana. Són l’últim de la últim i una autèntica revolució.

En primer lloc et volem explicar FAST KERATIN, la última tendència amb tractaments i amb un preu increïble: 59€. Es tracta d’una nova fórmula a base de àcid hialurònic que et permetrà lluir uns cabells sense encrespaments i saludables de forma molt ràpida durant un mes i mig o dos i que realitzem sense fums.

També hem renovat el nostre TRACTAMENT DE KERATINA, a partir d’ara el podràs trobar per 99€ amb una fórmula millorada que et permetrà reforçar el teu cabell, retornar-li la lluentor i la flexibilitat natural i que dura de tres a cinc mesos. Aquest tractament el podem aplicar a qualsevol tipus de cabells i es pot combinar amb altres serveis com reflexes o banys de color.

Si aquesta primavera vols lluir uns cabells plens de vida, passa per qualsevol dels nostres salons i et proposarem la millor solució per tu!

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop