Tractament queratina

- Queratina -

TRACTAMENT

Tractament queratina
Tractament queratina
Tinc els cabells danyats i em vull fer un tractament de queratina. Hi ha algun xampú o condicionador per allargar-ne l’efecte? Em puc fer el tractament el mateix dia que em tenyeixi? Amb la queratina, em podré planxar els cabells cada dia?
A banda de contribuir a la salut interna dels cabells, els tractaments de queratina són la millor opció per tenir-los suaus, llisos i sense encrespaments.

La queratina no és res més que una proteïna de les capes externes de la pell, el pèl i les ungles. Els cabells estan formats per microfibres de queratina compactada que es mantenen unides a través d’uns enllaços de sofre. De la quantitat d’aquests enllaços en depèn la forma dels cabells: com més pocs, més llisos i a mesura que n’abunden, s’aniran arrissant.

Preguntes freqüents

Com més danyats estiguin els cabells, més impressionant serà l’efecte de la queratina?

Sí, perquè els tractaments de queratina reforcen i segellen les cutícules, una mena de capa protectora dels cabells que es deteriora o s’obre amb l’exposició al sol, la contaminació...

Ja no hauré de patir per si em passo la planxa cada dia?

No, el tractament de queratina penetra en les cutícules dels cabells a causa de l’escalfor de la planxa de ceràmica. Renova els cabells i els torna la seva brillantor i flexibilitat naturals.

Quant dura l’acció dels tractaments de queratina?

Entre tres o cinc mesos, en funció del teu estil de vida. Com més s’apliqui, més durarà cada vegada. I amb un xampú i un condicionador sense sulfats n’allargaràs encara més l’efecte.

Em puc tenyir, fer metxes o un bany de color el mateix dia que el tractament de queratina?

Es poden fer les dues coses en una mateixa sessió. A més, la queratina es pot aplicar en tot tipus de cabells: tenyits, decolorats, amb permanent, metxes, fins o naturals.