Menú
0 Àrea client

Rentar-se els cabells… al revés?

Des de sempre, la majoria de persones segueixen el mateix procediment per rentar-se els cabells: posar el xampú, ensabonar, esclarir i tornar-hi, i després el condicionador.

Tanmateix, per a determinats tipus de cabell pot ser beneficiós fer-ho al revés: és a dir, utilitzar primer el condicionador i després el xampú. Encara que pugui semblar poc efectiu és una bona manera d’aconseguir nodrir els cabells fins sense que perdin volum, i també promou una major durada de l’assecat i prepara el cabell abans del rentat, permetent que el xampú es distribueixi més fàcilment i de manera més uniforme.

A més, els cabells fins no són els únics que es poden beneficiar d’aquest canvi d’ordre. També el cabell amb reflexes, el que s’enreda fàcilment després d’aplicar el xampú, o el que és més propens a engreixinar-se es poden beneficiar d’aquesta tècnica. Si ens rentem el cap d’aquesta manera no cal que només utilitzem el condicionador des de la meitat del cabell fins a les puntes, ja que com que després el rentarem amb xampú no hi ha perill que perdem el volum o que quedi oliós.

Aquesta nova forma de rentar-se el cabell pot ser una bona opció sobretot pels mesos d’estiu, quan el cabell és especialment castigat pel sol i és tan important aconseguir una hidratació extra.

 

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop