Menú
0 Àrea client

Prepara els cabells per l’hivern

La tardor és una de les èpoques de l’any a on els cabells estan més debilitats i perden densitat i quantitat, perquè vivim en un país a on els canvis de temperatura, humitat, afecten molt als cabells.

Els tractaments de keratina poden ser una bona solució i poden ajudar-nos en molts casos.

Per exemple després de fer un tractament per la caiguda dels cabells, tenim milions de cabells nous, aquests cabells en la majoria dels casos són molt rebels, la keratina ens pot ajudar a controlar-los i a enfortir la fibra, facilitant ens marxi l’encrespat que aquests cabells petits ens ho provoquen.

Pels cabells deshidratats i sense brillo, la keratina ens aportarà suavitat, moviment, deixant un cabell ple de vida amb un brillo espectacular.

També és ideal per controlar aquells cabells molt arrissats, ja que una de les qualitats que té aquest tractament és que ens allisarà els cabells en un 70%.

Els diferents tractaments de keratina que fem a Carol Bruguera són tractaments compleixen totes les expectatives, serveixen per a tota mena de cabells i per qualsevol necessitat. Passa per qualsevol dels nostres salons i t’ho podrem explicar amb més profunditat.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop