Menú
0 Àrea client

Pentinats de tendència per núvies 2023

Si aquest any et cases i ja estàs planificant un dels dies més especials de la teva vida, et podem ajudar. Com? Doncs explicant-te els nombrosos pentinats de tendència per núvies d’aquest 2023.

A l’hora d’escollir un pentinat nosaltres sempre recomanem que quadri amb la teva personalitat, així et farà sentir còmode en una data tan important.
També que vagi acord amb el vestit i el tipus de casament que hagis escollit.

Aquestes són les tendències més importants del 2023:

. Monyos de ballarina, un dels pentinats del moment, es porta polit i amb la ratlla al mig. Segons la posició que li donis: tindrà un aire més clàssic, rocker o dolç.
. Trenes, destaquen les trenes amb textura, ideal per estils bohemis i amb acabats semidesfets.
. Cues, una de les opcions més trendy. Altes, baixes o a mitja altura, amb acabat tipus sleek o semidesfetes, totes elles són una bona opció aquest any.
. Ondes XL, un pentinat amb molt glamur per un gran dia. Es tracta de deixar els flocs de cabell de davant per darrere l’orella, normalment s’aguanten amb clips o amb productes de fixació. I la part de darrere va plena d’ondes obertes, marcades i gran mida.
. Melena al natural, una bona opció per les núvies que volen mantenir el seu estil el dia del seu casament. És una opció molt natural i senzilla.
. Tall de cabell bob, avui en dia és el pentinat de moda i últimament també hi ha moltes núvies que opten per aquest estil. És molt versàtil perquè es pot acabar en llis, ondes, amb semirecollits trenats, amb l’efecte moll o fins i tot es pot decorar amb flors.

A continuació et deixem alguns exemples perquè et vagis inspirant.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop