El mètode Curly

Fa temps que es parla del mètode curly, i de fet nosaltres també fa temps que l’apliquem als nostres salons, i a més avui ens agradaria compartir-lo també en aquest espai.

Per començar el mètode curly és una rutina capil·lar enfocada a cabells ondulats i arrissats, que busca l’equilibri entre la hidratació, la nutrició i les proteïnes, a través de diferents passos i productes.

Nosaltres per aquest mètode confiem en l’experiència i els productes de Revlon professional, tots els sense sulfats, sense silicones, que protegeixen el color, amb fórmules veganes.

Els passos bàsics del mètode són els següents i segons l’ondulació dels teus cabells es modulen i s’adapten:

1. Neteja inicial, consisteix a netejar els cabells amb un xampú sense sulfats i silicones
2. Hidratació dels cabells, sigui a través de acondicionadors o mascaretes. Com més arrissats siguin, necessitaran més hidratació, per tant, mascareta
3. Definició dels rínxols, millora de la textura a través de cremes o olis
4. Eixugat dels cabells, millor fer-lo amb difusor, pressionant amb les mans els rínxols cap al cap
5. Reactivació dels rínxols l’endemà de mitjos a puntes

Avui en dia que els cabells ondulats estan molt de moda, aquest mètode et pot ajudar a lluir uns cabells amb vida, uns rínxols definits i sobretot sense encrespament.

Passa per qualsevol dels nostres salons, t’explicarem els passos de forma personalitzada segons els teus cabells i els productes que més s’hi poden adaptar.

Deja un comentario