Menú
0 Àrea client

Parlem de tendències de festa a RAC1

Ahir dijous 16 de desembre, en Marc Carol i la Norma Rocafull, membres del nostre equip, han tingut l’oportunitat de parlar al programa de Rac1 “Tot és possible”, que fan al migdia, conduït per Elisenda Camps. Com que ja s’acosten les festes nadalenques, hem parlat de tendències de festa.

Per a les dones, sobretot vénen els cabells llargs de molts estils i sobretot molt femenins. També per arreglar-se estan molt de moda els recollits tipus cabaret, alts i rodons, que durant el dia es porten més tous i durant la nit s’adornen amb plomes i brillants.

Pel que fa al color, la tendència es basa en colors desgastats, tipus metxes californianes, però també els tons albergínia i les melenes de coure, anys 90.

I seguint la tendència del natural, en maquillatge es tendeix cap a tons nacrats, malva, xocolata, daurats i xampany, els llavis roses i els pòmuls daurats o marrons. I per a les més atrevides, llavis vermells, tipus pin-up.

També hem recomanat compensar el maquillatge, és a dir si es porten els ulls molt atrevits, utilitzar un maquillatge i llavis més naturals.

Per als homes, vénen els cabells no tan curts, una mida de 3-5 cm que proporciona un cabell més natural. I per acabar el pentinat, gomines també més naturals, quasi com cremes hidratants, que proporcionen un efecte esponjós als cabells. En color, vénen colors que difuminen les canes, sense tapar-les, i donen un aspecte molt natural, alhora que és més pràctic, ja que no es veuen les arrels.

Les novetats de l’any: les ungles Shellac i els tractament de queratina

Pel que fa a novetats, aquest any han estat un boom tant les ungles Shellac com els tractaments de queratina. El primer és un esmalt que dura 15 dies, sense esquerdes i que protegeix la ungla de forma natural, a més de reforça-la i endurir-la. Es treu ràpid amb una acetona pura 100%.

I els tractaments de queratina, que han estat la gran novetat, juntament amb els estirats japonesos, aquests dos tractaments es poden combinar per tal d’accentuar el resultat i la seva duració és 3 a 5 mesos.

Ja per finalitzar el programa, hem comentat el sorteig d’un any de perruqueria gratis, on ja hi ha apuntades més de 1.000 persones, i que inclou una llarga llista de serveis. Així que si us voleu apuntar, doneu-vos pressa, ja que es tanquen les inscripcions el 9 de Gener.

Si voleu escoltar l’entrevista, ho podeu fer al següent enllaç:

http://rac1.org/totespossible/podcasts/tema-del-dia-16-12-10/

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop