Menú
0 Àrea client

Núvies trends

Si aquest any et cases aquest post és per tu! Ja que hem recopilat les principals tendències en pentinats per núvies per aquest any.

Els complements són indispensables per buscar l’equilibri de la naturalitat dels pentinats. Aquí s’inclouen els vels en totes les versions, vels XXL o el clàssic de “peineta”. També les corones o semi corones de flors i les flors silvestres o artificials individuals també són una bona opció per portar algun detall amb qualsevol tipus de pentinat o recollit. A més estan de moda les puntes en forma de xarxa i els llaços “glitter”. Per les núvies més sofisticades també podem trobar molts complements de bijuteria combinada amb plomes, pedreria, perles etc.

L’estil boho, amb melenes soltes naturals i despentinades que s’acompanyen de corones de flors naturals o artificials.

Les trenes es mantenen amb força amb tots els seus estils, arrelades, despentinades, d’espiga, cordó , estil medieval , semi recollida i combinada amb recollits.

Les cues baixes són una tendència a l’alça.

Els monyos de ballarina són ideals en cas de voler un pentinat pràctic i perfecte per portar vel. El monyo baix també es tendència despentinat o entrellaçat.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop