Menú
0 Àrea client

Les cares més divertides

Falten pocs dies pel carnaval, una festa que els petits de la casa esperen amb candaletes, i per això us volem proposar algunes idees de maquillatge que us poden ser útils.

El maquillatge és una part molt important de la disfressa, contribueix a destacar-la i a fer-la més completa. Amb un bon maquillatge, una disfressa senzilla es pot convertir en espectacular.
Per posar un exemple, amb un jersei i unes malles els petits poden convertir-se en un gat, gos o qualsevol altre animal si ho completem amb un maquillatge adequat.

Hem seleccionat alguns dels clàssics de sempre, i us deixem petits consells perquè els vostres peques estiguin d’allò més guapos aquest carnaval 😉

Pallasso per als més petits: necessitarem els colors blanc, negre, vermell i verd. Maquillem la part de la boca amb base blanca, emmarcant amb negre i amb els llavis vermells. La punta del nas la fem també amb vermell, i amb el verd dibuixem grans cercles a la zona de les galtes i finalment afegim unes línies negres a la part dels ulls.

Flors, fades o papallones: necessitarem color lila i negre per fer les ales de la papallona al vol, tant dels ulls, una mica de purpurina per matisar i color rosa, groc i verd i una mica de blanc per fer les flors.

Personatges: per exemple la Hello Kitty. La base del maquillatge és el blanc, que servirà per crear la màscara de gateta. Hem de dibuixar una màscara amb la forma de les orelles i de les galtes del perso-natge. Llavors omplim de blanc, deixant una mica d’espai per dibuixar el llaç de color rosa a un costat, i el nas de color groc.

Princesa: en aquest cas podem deixar de banda els complements com la corona i dibuixar-la a la cara. Per fer-ho hem d’agafar el front com a referència, dibuixar la corona, amb el detall d’una pedra preciosa al mig i envoltant els ulls. Podem triar els colors que més ens agradin, queden molt bé les barreges de colors clars i brillants.

Superheroi: per exemple Spiderman. Necessitarem els colors vermell, blanc i negre. Comencem dibui-xant el contorn de la màscara i després pintant per dins de vermell, o pintant primer les ratlles divisòries. Deixem els ulls sense pintar per després poder omplir-los de blanc.

Gos: podem començar dibuixant l’ull negre, les taques del front, la puna del nas i les altres taques de la cara. Llavors podem seguir amb la llengua, o dibuixar-la sota el llavi i després omplir-la de vermell. A continuació apliquem la base blanca i quan ja ho tinguem tot recobert, acabem la boca amb el color negre. Fem uns petits punts amb negre que simulin els bigotis.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop