Menú
0 Àrea client

L’”scrunchie” arrasa

L’”scrunchie”, o el que és el mateix, una goma de cabells envoltada de tela, ha ressuscitat de la mà de la firma Mansur Gavriel que defensa el retorn d’aquest accessori i el presenta elaborat amb teles italianes vintage i recollint els cabells en cues molt baixes.

La tendència “retro-nostàlgica” ja va envair les passarel·les la primavera passada, i aquest estiu l’scrunchie ha estat també l’accessori preferit de nombroses celebrities, com Lily-Rose Depp, Bella Hadid o Ariana Grande. A les botigues de les grans marques és impossible no trobar-ne, i sembla que ha tornat per quedar-se, com a mínim una bona temporada.

L’origen d’aquest clàssic es troba a Vancouver, Canadà, on va ser creat per Jane Reid, que el va mostrar a una fira d’accessoris a finals dels anys 70. Però la patent se la va atribuir una italo-americana anomenada Rommy Revson, que l’anomenà “scunci” en honor al seu gos caniche.

Des d’aleshores va ser una constant a la televisió, i és impossible recordar sèries com “Salvados por la campana” o “Padres forzosos” sense aquest accessori en els seus estilismes”…

Una curiositat: fins i tot la mateixa Hillary Clinton n’és tota una devota, i en la campanya del 2015 es varen arribar a crear “scrunchies” impresos amb la seva cara, que es venien per uns 11 dòlars com a recolzament a la seva candidatura presidencial!.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop