Menú
0 Àrea client

El secret per tenir una melena perfecte

Just l’altre dia parlàvem de la que les melenes seran una de les grans tendències de la temporada, avui us volem explicar com podeu cuidar-la:

1 – Una bona alimentació, és un dels punts primordials per lluir una bona melena. Tenim èpoques en que notem com menys densitat de cabell, poc brillo , irritació al cuir cabellut, cabell sec, puntes obertes i més trencadisses… Us recomanem seguir una bona alimentació aportant el nostre organisme les vitamines necessàries, com pot ser ferro, potassi, omega o àcid fòlic, etc … notareu un canvi a millor cabells amb més brillo, més densitat i cabells més resistents.
2 – Raspallar els cabells a diari, amb un raspall millor si aquest no és de ferro ni té boles a les puntes.
3 – Compte amb les eines d’escalfor, mai han de superar els 200 graus ja que a partir d’aquesta temperatura els cabells es deshidraten. Sempre els prepararem amb un protector tèrmic adequat per cada tipus de cabell, tindrem un millor resultat per realitzar el brushing i els cabells estaran més elàstics i brillants.
4 – A l’hora de rentar-los utilitzarem xampús adequats per cada tipus de cabell, tractant arrels ( cuir cabellut ) i puntes. Aplicant condicionador o en cas de voler tractar amb més profunditat una mascareta un cop per setmana o cada 15 dies, aquesta s’ha de deixar actuar de 5 a 30 minuts, després molt ben esclarit, que no quedin residus de productes els cabells i a ser possible fer-ho amb aigua freda. També és recomanable no anar a dormir amb els cabells molls.
5 – Tallar els cabells per tal de que creixin sans i amb força evitant les antiestètiques puntes obertes.
6 – Utilitzar productes d’styling adequats per cada necessitat com poden ser sèrums ,ceres ,espumes, gels…. per donar un acabat perfecte!

Amb tots aquests consells aquest hivern podreu lluir una melena perfecte 😉

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop