L’abans i el després del tractament de Queratina

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4

Si ja t’has fet un tractament de Queratina als nostres salons, sabràs de què parlem a la primera i si no intentarem explicar-t’ho, però no t’ho acabaràs d’imaginar fins que no ho provis, perquè els resultats són espectaculars.

Comencem per explicar-te què és la queratina. El cabell està compost en un 80% de queratina, i aquesta es troba en la seva capa exterior. La seva funció principal és la protecció dels cabells, i com a conseqüència influeix notablement en l’aspecte dels cabells: uns cabells rics en queratina són més brillants i resistents.

El que fem amb el nostre tractament de queratina és reforçar i segellar les cutícules del cabell (sovint danyades a causa del sol, la contaminació i l’estil de vida) retornant-li la seva lluentor i flexibilitat naturals.

Aquest tipus de tractament pot durar de tres a cinc mesos, en funció del teu estil de vida i dels tractaments que t’hagis fet anteriorment i es pot aplicar en tota mena de cabells (tenyits, decolorats, amb permanent, etc.), a més és combinable amb altres tractaments o serveis en la mateixa sessió, com per exemple uns reflexes o un bany de color.

En la galeria d’avui et deixem alguns exemples dels fantàstics resultats que aconseguim gràcies a la queratina i t’animem a provar-lo, segur que repetiràs 😉

Leave a comment