Menú
0 Àrea client

Descobreix els colors del 2022

Quines ganes d’estrenar nou any i nous colors pels cabells! Aquest 2022 ve carregat de novetats, però també de tons que ja ens van enamorar el 2021. A continuació us indiquem els tons que seran més populars aquest any:

. Tons càlids: a través de les tècniques “midlight” i “highlighting” aconseguiràs donar llum als teus cabells d’una forma molt natural i amb un aspecte molt sa.
. Color coral: un color diferent i molt divertit, que queda bé amb tots els tons de pell i que pretén portar la llum de la “Golden hour” als cabells.
. Balayage: una de les tècniques més populars dels últims temps seguirà totalment vigent, es tracte d’aclarir els cabells de les puntes per donar tocs de llum molt naturals als cabells.
. Tons coure: una explosió de vitalitat dins la família dels tons vermells, molt juvenil i que aconsegueix uns cabells molt brillants.
. Punts de color: com la nostra col.lecció Iconic, es tracte de trencar el color dels cabells, canviant el color de diferents flocs de cabells. Aquest 2022 fer-ho amb colors florescents seran tendència.

Ja saps quina serà la teva aposta per aquest any?

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop