Menú
0 Àrea client

Com passar de morena a rossa?

Una pregunta… quan va ser l’última vegada que vas veure una imatge o vídeo d’un canvi d’imatge radical de morena a ros platí?

La resposta segurament sigui com a molt fa una setmana, si a més estàs pensant fer el pas, segurament haurà estat el primer que hagis trobat.
Cal recordar que no tot el que veiem a les xarxes és sempre exactament com ens ho venen, ja que no sabem el temps que ha passat entre foto i foto, ni tampoc quin era l’estat real en aquell cas concret, ni tampoc el tractament de la fotografia/vídeo.

Un cop explicades aquestes premisses passar de morena a rossa no és impossible, però sí que hem de ser conscients que té alguns matisos.

Per començar és important saber si partim d’un cabell natural o ja tractat químicament. Un cabell natural sempre ens dóna més marge als professionals per poder treballar, quan ja hi ha processos previs com coloracions, permanents, etc., els cabells poden no estar en un estat òptim per poder fer un canvi radical.

Per altra banda, el to dels nostres cabells condiciona també el resultat que podem aconseguir i el temps que tardarem a aconseguir el to desitjat. No és el mateix ser morena que rossa a l’hora de voler arribar a un Ice blonde. Això vol dir que depenent de cada cas individual els passos a seguir seran uns o altres.

També és veritat que aquests tipus de canvis sempre necessiten més manteniment a casa per part vostre, més hidratació, protecció de l’escalfor o del sol, correccions de color… per tant hem d’estar conscienciades, i podeu trobar tota la informació en posts anteriors.

I per últim, normalment per fer aquests canvis és necessari realitzar processos que deixen els cabells una mica més delicats per tant, és aconsellable realitzar algun servei preparatori per tal de poder mantenir la qualitat de cabell i fins i tot una longitud més llarga. Com sempre recomanem passar per algun dels nostres salons i demanar informació de manera més personalitzada.

A més potser durant el procés per aconseguir el nostre ros somiat, provarem tons que potser no ens havíem plantejat i igual algun d’ells ens encanta, així que a gaudir del procés 🙂

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop