Menú
0 Àrea client

Com donar llum als cabells?

Ara que tots tenim més temps del que voldríem, un post per mirar endavant cap al bon temps, que ja s’acosta.

Quan el sol es fa més present sempre ve de gust veure’ns una mica diferents, i és per això que al post d’avui parlarem de com aportar llum als nostres cabells.

Com sempre hi ha mil opcions i una de les més actuals són uns reflexos, a més són una bona opció per a tota classe de cabells des dels més arrissats fins als estirats.

Si just volem donar un punt de llum, moviment i un efecte òptic de més volum podem escollir l’opció de fer unes microlights que siguin just un to o dos més clares que el nostre to de base, d’aquesta manera aconseguirem com un efecte desgastat natural com del sol, que sempre ens afavoreix més i dóna una imatge més actual.

Si aquest esglaó ja fa temps que l’hem pujat i ens ve de gust intensificar l’efecte, podem decantar-nos per un balayage o un ombre hair, que pot seguir sent amb el mateix to que ja portem o inclús una amb una mica més de contrast.

I per descomptat, per lluir uns cabells brillants i amb molta llum és importantíssim tenir-los sans. Si el que ens passa és que ja estem contentes amb el nostre color però el veiem apagat sempre podem recorre a matisar-lo per tornar a tenir un color 10 o bé optar per un tractament més cosmètic com podria ser un bany de brillo, algun tractament personalitzat (de nutrició, reconstrucció, Botox, etc.) o fins i tot una keratina o fast keratin que sempre ens aportarà un brillo extra.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop