Menú
0 Àrea client

Com aconseguir uns cabells perfectes aquest estiu?

Moltes vegades ens comenteu que a l’estiu us és complicat mantenir uns cabells perfectes, com durant la resta de l’any, però no hauria de ser així. Si seguiu les pautes que us indiquem a continuació, us garantim que tindreu uns cabells perfectes també a l’època estival 😉

. En primer lloc, un xampú adequat al tipus de cabells i especial pel sol, us pot ajudar molt, ja que us aportarà un extra d’hidratació i us ajudarà a eliminar correctament la sal i el clor.

. Com a segon punt important seria aplicar un condicionador en cada rentada i una mascareta adequada als nostres cabells un cop per setmana, aquests productes ens ajudaran que els cabells estiguin hidratats, i, per tant, sans i brillants.

. Un altre aspecte essencial seria utilitzar productes per protegir els cabells del sol, no fer-ho seria el mateix que anar a la platja o a la piscina sense protecció solar.

. Per últim, si teniu els cabells llisos us recomanaríem un bon tractament de queratina perquè aporta nutrició i antiencrespament durant almenys 3 mesos. Us ajudarà a fer un manteniment mínim i a lluir uns cabells perfectes també a l’estiu. I en cas que tingueu els cabells arrissats utilitzar productes específics de la gamma curly.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop