Menú
0 Àrea client

Allisat orgànic o Queratina?

Ja sabem que un dels problemes que teniu a l’estiu és l’encrespament, el mar, el sol i la piscina, no són bons aliats contra els cabells indisciplinats. Però nosaltres us podem ajudar! Tenim dos tractaments ideals perquè durant l’època més calorosa de l’any puguis portar uns cabells perfectes. A continuació t’expliquem en què consisteixen i els seus avantatges:

ALLISAT ORGÀNIC

Es tracta d’aplicar ingredients orgànics i vegetals als cabells, i segellar-los amb calor, normalment una planxa.

Aquesta opció és perfecta si busques un allisat natural, amb volum i que nodreixi els cabells. S’obtenen uns cabells brillants i sense encrespament. És un tractament que no necessita planxa, només assecar-se amb aire calent, ja que en ser termoactiu, s’activa amb la calor. Dura de 3 a 6 mesos i al ser un servei nou, està de promoció! 199€ en comptes de 250€ (inclou producte de manteniment).

QUERATINA

Consisteix a aplicar, entre altres components, queratina hidrolitzada als cabells que es segella mitjançant calor, generalment amb una planxa.

Aquest tractament atorga als cabells un efecte lliure d’encrespament i brillant. Perfecte per mantenir els cabells disciplinats. La seva duració és de 3 a 5 mesos i té un preu de 124.95€, que també inclou el producte de manteniment.

Si encara no ho tens clar, vine a qualsevol dels nostres salons i si ens expliques el que busques et recomanarem el millor per tu.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop