Menú
0 Àrea client

ZigZag, el nostre espectacle de perruqueria

El passat dilluns 27 de maig vàrem estrenar Zig Zag, el nou espectacle de perruqueria, al teatre Barts (antic Artèria Paral.lel) de Barcelona.

Zig Zag és un viatge colorista i trepidant pel món del music hall i el teatre de varietats. A l’escenari, es van poder veure perruques impossibles i coreografies carregades d’imaginació i de fantasia. A través de les diferents escenes, els espectadors van retrocedir als feliços anys 20, van visitar l’Extrem Orient i van submergir-se al fons del mar. El públic fins i tot va poder veure com es vivia l’espectacle entre bambolines, gràcies a les connexions en directe des del backstage que es projectaven a l’escenari.

Per preparar Zig Zag, ens hi hem implicat tot equip de perruquers de Carol Bruguera, eleborant veritables obres d’artesania en forma de perruques i vestits especialment per a l’ocasió. Tot i que pugui resultar inversemblant, les diferents creacions que apareixen a l’espectacle estan fetes íntegrament de cabell: altíssimes perruques, vestits extravagants, complements espectaculars…

Una de les principals novetats d’aquest any ha sigut la retransmissió en directe de l’espectacle a través d’Internet. Gràcies a la plataforma de videostreaming Ustream, tothom qui ho volia va poder seguir l’espectacle des del seu mòbil, tablet o ordinador i que podeu recuperar al nostre canal de Vimeo. També podeu veure totes les fotos de l’esdeveniment al nostre Facebook.

Un cop acabada la representació, hi va haver una petita exposició al hall del teatre on es van poder veure de prop algunes de les perruques que havien aparegut a l’espectacle.

Un any més, l’espectacle va ser organitzat per encàrrec de Revlon Professional. Al voltant de 900 persones van omplir pràcticament tot l’aforament del teatre. La majoria eren professionals del sector de la perruqueria i la imatge d’arreu de Catalunya, que van reunir-se al teatre Barts per veure les últimes creacions i demostracions en directe de l’equip de Carol Bruguera.
La col.laboració entre Carol Bruguera i Revlon Professional va començar ja fa quatre anys i ha donat lloc a diversos espectacles de perruqueria: Burlesque(Luz de Gas, 2009), Love Victims (Razzmatazz, 2010), Stories (Bikini, 2011) i Greates Hits (Artèria Paral.lel, 2012).

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop