Menú
0 Àrea client

Volum i contrastos: looks masculins per aquest hivern

Homes, voleu lluir els pentinats voluminosos i plens de contrastos que es porten aquest hivern? Sabeu que es poden adaptar al vostre tipus de cabells? També us poden ajudar a dissimular les entrades… La revista Fashionbeans recull cinc d’aquests looks i els productes per crear-los.

Look modern amb els costats i el darrere curts. Ajuda a equilibrar les cares que tenen una forma llarga. Els costats van rapats i el dalt es talla amb tisores per potenciar el moviment i la textura, cosa que també es pot remarcar amb una mica de color.

Look més repentinat. Adaptable a molts tipus de cabells i formes de cara. També es rapen els costats i el darrere però en aquest cas la part superior es pentina cap enrere i a un costat. S’ha d’aconseguir un efecte sòlid i amb gruix.

Look Skin Fade. Els costats es rapen encara més i a mesura que es va baixant es va perdent mida fins a entreveure la pell. Si a les temples es deixa pèl, es poden dissimular les entrades. Afegiu-hi color si busqueu un look diferenciat dels altres.

Look Undercut. L’estil perfecte per aquells que, seguint amb els costats i el darrere curts, us atreviu a portar més llargs els cabells de la part superior. Això sí, requereix passar cert temps diari pentinant-se.

Look amb ratlla i contrast. És un tallat que es pot extremar molt. Es degraden els costats, s’hi fa la ratlla i es deixa volum cap a un cantó. S’adapta molt bé a cabells arrissats o ondulats i permet controlar bé els remolins.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop