Menú
0 Àrea client

Exposició dels nostres 50 anys

Aquesta tarda tenim la satisfacció d’inaugurar oficialment l’exposició dedicada als nostres 50 anys, situada al recentment renovat saló del Passeig de Vic. En aquesta exposició es recullen els moments més importants de la nostra història, i la volem compartir amb vosaltres.

A més d’inaugurar l’exposició, aprofitarem també per presentar un llibre que s’ha editat especialment per celebrar els 50 anys de Carol Bruguera i que inclou una selecció de diferents textos i fotos. És un llibre d’edició molt limitada que no es posarà a la venda, sinó que només es podrà veure als nostres salons. Com a client, però, tindràs la oportunitat d’aconseguir-ne un per tu: durant aquest esdeveniment es repartiran números pels clients que vingueu i se’n sortejaran 3… Qui sap potser alguna de vosaltres és la afortunada.

Carol Bruguera som el que som gràcies a tot l’esforç que tothom hi ha posat durant aquests 50 anys i gràcies a tots els que heu confiat i confieu en nosaltres. És per això que ens agradaria molt que avui poguéssiu venir a celebrar aquests 50 anys amb nosaltres.

Recordeu, l’acte és avui a les 20:30 al saló del Passeig de Vic.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop