Menú
0 Àrea client

Ungles de temporada

Si ets una fan de la manicura, et recomanem que no et perdis per res del món aquest post, trobaràs totes les claus de moda.

Les tendències en colors per la pròxima temporada afegeixen els tons pastels, als colors fluor tant de moda aquesta temporada. També apareixen en escena el verd maragda i el verd pistatxo, dos colors molt apropiats per quan estem morenos.

A part de colors en concret, segueix la febre del nail art, que és la combinació entre la manicura i l’art per donar un toc més original i exclusiu a les ungles.
Les formes més de moda d’aquesta tendència són la manicura en diagonal bicolor, la mitja lluna, la manicura francesa amb tons pastel i base nude, la manicura francesa a la inversa, degradats i per ocasions especials la combinació de efectes metàl.lics i purpurines, tipus anys 80.

La majoria dels esmaltats que hem citat es poden fer amb l’esmaltat de Shellac que és un terme mig entre l’esmaltat tradicional i el de gel allargant, ajuda a allargar la vida de l’esmaltat protegint l’ungla i donant brillo excepcional. Aquesta tècnica també es pot aplicar als peus, molt recomanable de cara el bon temps, ja que allarga la pedicura.

I ja per finalitzar el post us deixem amb alguns consells per lluir unes mans perfectes:

– Aplicar cada dia una crema especifica que no aporti molts olis ja que aquestes grasses no hidraten i actuen com a barrera.
– Fer un peeling un cop per setmana per retirar les cèl.lules mortes
– No rentar-les les mans amb aigua massa calenta
– Per retirar les pells o cutícules millor fer servir un palet específic per la manicura
– Per ungles febles aplicar enduridors o gels especials segons el problema o necessitat de l’ungla

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop