Menú
0 Àrea client

Trenesis 3, l’art de teixir cabells

I si de sobte els cabells deixessin de ser cabells i es convertissin en seda, cotó o vellut? I si en comptes d’estisores i pintes, els cabells es manipulessin amb telers o agulles de ganxet? El que va començar com una fantasia per fi s’ha convertit en una realitat, amb la nova col.lecció Trenesis 3 hem aconseguit unir dos mons que fins ara només eren complementaris, el de la perruqueria i el de l’alta costura.

Amb aquesta tercera col·lecció de Trenesis hem evolucionat les trenes cap al fet de teixir, fent servir tècniques manuals, tradicionals i exclusives d’aquest àmbit. El resultat parla d’irrealitats, fantasia, de formes i volums fins ara desconeguts, de trencar límits i d’entendre la perruqueria com un art. Com en l’alta costura, no es tracte d’una col·lecció comercial, sinó purament experimental i que segur que serà una font d’inspiració important als nostres salons.

En aquesta ocasió hem comptat amb la col·laboració de la fotògrafa de Barcelona especialitzada en retrat i moda, amant del color, la dolçor i la feminitat, la Xènia Lau.

Moltes gràcies a tot l’equip per fer-ho possible! I ja podeu anar pensant amb el pròxim repte 😉

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop