Menú
0 Àrea client

Tot el que has de saber si vols deixar-te barba

Les barbes viuen avui en dia un moment de gran esplendor: clàssiques, bohèmies, curtes, poblades, informals… D’estils i tipus de barbes, n’hi ha per tots els gustos. A la pàgina 8 del número 5 de la revista de Carol Bruguera es presenten 5 consells que heu de tenir en compte per aconseguir una barba perfecte i que us resumim aquí:

BUSCA EL TALL ADEQUATTal i com no totes les barbes són iguals, tampoc tots els rostres són iguals. Als rostres quadrats no els sol quedar bé una barba sencera, sinó que se sol recomanar una barba que no cobreixi gaire la cara. Els rostres ovalats, en canvi, són més versàtils i permeten més llibertat.

GEL O XAMPÚ?
La pell de la cara és molt sensible i el gel o el xampú poden ressecar-la fàcilment. Per això, al mercat hi ha xampús especials per barbes que poden ser una fantàstica opció, sobretot si es vol dur una barba molt poblada.

HIDRATA-LA
Per tenir una barba hidratada, brillant i amb aroma, hi ha diversos gels i olis especials que fan que la barba creixi més forta i eviten els problemes de pell.

PENTINA-LA
Les barbes s’han de pentinar regularment amb un raspall de puntes molt fines. D’aquesta manera, no només aconseguirem millorar l’aspecte de la barba, sinó que també afavorirem que creixi de la millor forma.

RETALLA-LAPer tal de donar forma a la barba, l’hem de retallar un cop a la setmana o cada dues setmanes. La barba es talla de l’exterior cap a l’interior (de les patilles als llavis). El bigoti, en canvi, es talla del centre cap a fora.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop