Menú
0 Àrea client

Tendències en núvies pel 2012

[portfolio_slideshow exclude=5717]
Si durant el 2012 teniu previst casar-vos, us recomanem que no us perdeu aquest post, un recull de les principals tendències en pentinats per núvies d’ aquest any.

Dins de totes les propostes en perruqueria per aquest dia tant especial, voldríem destacar la tornada de l’estètica vintage, que us invita a traslladar-vos als anys 50, amb pentinats de grans ondes bucles ,serrells remarcats i amb tocats creatius. O recollits twist o pin’up, tipus anys 40, amb diademes i volums a la part superior acompanyats de serrells molt plens un dit per sobre de la cella.

També us podeu decantar per un l’estil més natural, en aquest cas es combinen els cabells despentinats amb grans ondes, i semi recollits de costat. O amb melenes relaxades amb ondes obertes per donar un aspecte sa i brillant al cabell.

Les més modernes podeu optar per pentinats més rockabilly, on el protagonista és el tupè.

Si sou romàntiques, us proposem trenats o neotrenats, semi desfets amb caiguda cap al costat que es complementen amb flors naturals.

Per últim us proposem l’estil sirena que engloba recollits amb ratlles laterals buscant la naturalitat d’un efecte moll, amb recollits o monyos baixos.

Per lluir esplèndides en un dia tant especial, us recomanem tenir un bon estat del cabell. Ho podeu aconseguir fent servir els productes adequats o depenent del cas amb un tractament de keratina. També cal lluir una bona manicura, que es pot aconseguir fàcilment amb un tractament de Shellac.

Us deixem amb algunes imatges extretes de les principals revistes de moda en núvies.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop