Menú
0 Àrea client

Tendències en manicura estiu 2013

Temporada rere altre hem anat observant que cada cop la manicura pren més importància a les passarel•les, de fet avui en dia és un element molt destacat, el qual els dissenyadors cuiden tant com els pentinats o el maquillatge.

Per aquest estiu les tendències en manicura arriben carregades de novetats per tots els estils i tots els públics. A continuació us en fem un petit resum:

Comencem per l’estil més portable, en la desfilada de Marc Jacobs i Gucci es va poder veure el retorn de les ungles nude, ideals per portar unes ungles ben cuidades sense destacar massa.

En contraposició a aquesta tendència tant minimalista, altres dissenyadors proposaven en concordança a l’estil romàntic fosc , les ungles negres o de tons foscos.

Una proposta molt innovadora que es va veure força a la pasarel.la van ser les ungles amb aplicacions metàl.liques, es a dir ungles pintades de un sol color amb incrustacions d’or, de plata o de bronze.

I per últim la novetat de la temporada van ser les ungles en dos tons, com l’antiga manicura francesa, però més evolucionada, ja que no només es limita a la forma de la manicura francesa, sinó que es presenta en diferents formes.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop