Menú
0 Àrea client

Tendències de cabell per aquest estiu

Quan ja falta menys per gaudir d’una de les èpoques del any més esperada, i perquè pugueu lluir les últimes propostes en cabell per l’estiu, us deixem un petit resum amb les últimes tendències en perruqueria pel període estival 2014.

En general comentaríem que torna la naturalitat, en la majoria de passarel.les mundials així s’ha pogut veure, l’estil de cabell denominat cabell natural jet-set, es a dir un cabell sec, amb textura, lleugerament ondulat, com si acabéssim de sortir de la platja.

En color, la tònica és similar, tornen els colors vius i monocolors como els daurats, els daurats combinats amb coure, els rossos daurats, el beig i el color avellana. Per les més joves també s’ha vist força els vermells i el ros platí.

En contraposició a la tendència més generalista de la naturalitat, també hi ha hagut alguns dissenyadors que han apostat pels looks estructurats, molt visibles per exemple fent servir línies daurades per destacar la ratlla del cabell.

En general els serrells segueixen vigents, això si, més llargs que mai. I com a pentinat estrella hem vist molts falsos midi, es a dir melenes llargues que es recullen per dins per simular un cabell per sobre les espatlles.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop