Menú
0 Àrea client

Talla’t els cabells curts!

La tardor és una època de canvis, la tornada de vacances, l’inici d’una nova temporada i un molt bon moment per canviar de look i així aprofitar per sanejar el cabell del sol i de l’aigua de mar de l’estiu. A més per aquesta temporada tornen amb més força que mai els talls de cabell curt, així que ja no tens excusa per fer un canvi!

Un dels talls de la nova temporada serà el cabell estil pixie, un tall molt texturitzat amb contorns suaus que deixa la cara totalment descoberta, aportant personalitat, modernitat i joventut al rostre. Una de les famoses que ja s’ha apuntat a aquest tendència és la Beyoncé, però no la única, Halley Berry, Anne Hathaway, Emma Watson, Cate Blanchett, Elsa Pataky o Rihanna, ja fa temps que l’han escollit.

Tant en moda com també en perruqueria per aquest any una altre aposta guanyadora serà tot el que tingui que veure amb el món masculí, com el cabell estil spiky que és un tall amb tupè llarg a la part superior i costats curts. Aquest tipus de tall s’acompanya de tons de cabell molt trencadors com el platí, el vermell o el negre.

Per últim destacaríem l’estil neopunk, un tall de cabell que s’assembla molt al spiky, però la part de dalt del cabell es fa caure sobre un lateral amb un tallat molt desfilat i irregular. Aquest tallat i totes les seves variants són ideals per cabell arrissat.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop