Menú
0 Àrea client

Recollits senzills de festa

Per festes a tots ens agrada arreglar-nos una mica més, i això inclou cuidar també el pentinat. Però moltes vegades ens costa pensar en pentinats senzills de festa que ens ajudin a canviar i que siguin adequats amb els nostres looks.

Aquí us deixem algunes idees:

1. Monyo de ballarina, es tracta de fer una cua alta i molt polida. Un cop fet això, utilitzem un postís d’escuma en forma de dònut, passant el cabell pel mig i enrotllant-lo al voltant. Un pentinat fàcil, ràpid i molt vistós.

2. Trena “messy” lateral. Començarem fent una ratlla al costat i dividint el cabell en les dos parts. Seguidament farem el trenat arrelat en el cantó de la ratlla i deixarem que caigui per sobre l’espatlla. A la resta de la melena, farem unes ones marcades totes cap a la mateixa direcció. Una opció molt còmode i resistent.

3. Ones sirena, tot i que es una tendència d’estiu, aquest any també s’ha aprofitat durant l’hivern ja que tenen molta frescor i dolçor. Després de rentar-vos el cabell, eixugueu-vos-el bé amb la tovallola i apliqueu-vos algun sèrum per aportar suavitat. Acte seguit, recolliu el cabell en un monyo alt desordenat a la part superior del cap i deixeu que s’eixugui sol. Quan estigui sec ja només us faltarà deixar anar la goma. Una proposta natural i senzilla.

4. Enrollat de corona. Per aquest pentinat necessitareu una diadema que la situareu al cap a mode de corona. El recollit és molt simple, primer recollim els cabells del costat dret dins la diadema i seguidament els del costat esquerra. Un pentinat que es pot fer amb 5 minuts.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop