Menú
0 Àrea client

Quins pentinats i tallats t’afavoreixen més segons la forma de la cara?

El principal objectiu d’un tall de cabell afavoridor és aproximar-nos el més possible al rostre oval, que és el que es considera el rostre perfecte.

A més d’aquest, hi ha 7 tipus de rostres més. A continuació us expliquem com aproximar-se al rostre oval segons cada tipologia de cara:

RODÓ: Necessita més volum a la part superior per estilitzar-l’ho, menys a la zona del laterals i dirigint més el cabell cap al rostre.

QUADRAT: Potenciar més la seva verticalitat, suavitzar les línies rectes i angulars de la mandibul.la, dirigint el cabell cap a la meitat del rostre. No l’hi afavoreixen els serrells.

RECTANGULAR: Evitar les melenes llargues i rectes, així no potenciem més la verticalitat, els rinxols l’hi afavoreixen molt, i els escalats també l’hi van molt bé.

DIAMANT: No es aconsellable el volum a la part superior, però si un volum moderat a les zones que hi hagi retracció, es convenient dirigir-l’ho a la zona dels pòmuls.

HEXAGONAL: Amb les mateixes característiques que el de Diamant l’únic canvia és que la barbeta es quadrada.

TRIANGULAR: Donar volum a la zona dels temples ( sienes ) i anar disminuint a la zona de la mandibul.la per suavitzar els angles i crear moviment.

TRINGULAR INVERTIT: L’hi van molt bé les mitges melenes amb volum a la part de la mandibul.la per donar harmonia. Els serrells també l’hi afavoreixen molt.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop